Oldalak

Nem biztos csak a kétes a szememnek S ami világos, mint a nap: titok; Hiszek a véletlennek, hirtelennek, S gyanúm az igaz körûl sompolyog;" Villon

2016. december 29., csütörtök

Ajándékot kaptam!Október elején a gyöngyeimet betettem a fiókba és azóta sem vettem elő. Ennek az oka Édesanyám betegsége. Most Ő volt az első. Őt kellet gondoznom, segítem, hogy meggyógyuljon. Ezért nem tudtam részt venni a havi gyöngyös találkozókon sem és kénytelen voltam kimaradni a karácsonyi ajándékozásból. Gyöngyös barátnőim ennek ellenére gondoltak rám és megajándékoztak ezzel a gyönyörű nyaklánccal, amelyből mindenki egy-egy egységet fűzött meg.    
Nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok és gondoltatok rám ebben a nehéz időszakban és ilyen ilyen gyönyörűséges ajándékkal leptetek meg. Kimondhatatlanul hálás vagyok. hogy ilyen figyelmes barátaim vagytok! Még egyszer  köszönöm. hogy Veletek gyöngyözhetek! Bízom benne, hogy januárban találkozhatunk.
 

2 megjegyzés:

horimarika írta...

Hiányoztál és nagyon szorítottunk is, hogy rendben menjenek a dolgok. De ajándék mindenkinek jár! És jó móka volt elkészíteni. És szeretünk. És reméljük, hogy mielőbb ismét együtt alkothatunk. Vigyázz magatokra! BUÉK!

Ilona írta...

Drága Marika!

Köszönöm a kedves szavaidat, szívembe zártam minden sorát!