Oldalak

Nem biztos csak a kétes a szememnek S ami világos, mint a nap: titok; Hiszek a véletlennek, hirtelennek, S gyanúm az igaz körûl sompolyog;" Villon

2011. október 10., hétfő

MALACHIT




Napsütötte szeptemberi napon a pécsi belvárosban a Jókai utcában sétáltam és véletlenül itt van az ásványos bolt, muszáj volt bemennem. Nézelődtem kabosonra vadászva és ez a malachitkő került a szemem elé. Szerelem volt első látásra, csak az ára miatt tanakodtam Magamban, de végül sikerült meggyőznöm Magam Magam. Most pedig elkészültem vele. Oda vagyok érte.
Mielőtt elkezdtem volna írni ezt a bejegyzést körülnéztem a neten, hogy ezzel a kővel kapcsolatban mit kell tudnom. Miért ezt választottam? Vagy a kő választott engem? Ilyen válaszokat találtam.

Szeretné tudni, miért választotta a MALACHIT követ?

Bánjon óvatosan vele! Szánjon időt arra, hogy mélyen ráhangolódjon az ösztönös megérzésekből származó reakciókra! Amíg meg nem bizonyosodik jótékony hatásával, ne érintkezzen korlátlanul ezzel a hatalmas erejű kővel!
A malachit rendkívül hatékonyan kezeli a negatív hozzáállást, ezért ha ezt a követ választotta, valószínűleg nagy szüksége van arra, hogy megtisztuljon valami kellemetlen és romboló hatástól. Bátorságot kell gyűjtenie egy teljesen új kezdethez!

A malachit hatása alatt sem önmagát, sem másokat nem tud becsapni! Az erős érzelmek felszínre törésével régebbi foszladozó érzelmi szálak megszakadhatnak!

A malachit ettől függetlenül a mélységes együttérzés köve is. Minden szexuális problémát orvosol, beleértve a gyermekkori traumákat is.

Miben segít Önnek a malachit?

A malachit figyelmezteti gazdáját a közelgő veszélyre. A legenda szerint a kő ilyenkor darabokra törik.

Vigyáz a pénzügyeire, különösen akkor, ha otthona négy sarkába helyezi. Nagyon erős kő, bánjon vele óvatosan! Minden erőt magához vonz, elnyeli a szennyeződéseket.

Mivel erre a kőre esett a választása, valószínűleg életének valamelyik területén pangást érez. A malachit segít, hogy képes legyen a változtatásra és haladásra az esetleges kellemetlenségek ellenére is.
Ezeket a tanácsokat elolvasva megértettem, hogy miért választottam.

13 megjegyzés:

Kienle Kinga írta...

Nagyon szép lett!
Elhozod szombaton?

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Fantasztikus színei vannak,nagyon szép munka!

Las Creaciones de Boricua írta...

Pretty pendant and pretty cabochon!!!

Kat_G írta...

Wow!!
It's a wonderful beadwork!!
Congratulations!!
Greetings from Panama!!

Kritti írta...

Gyönyörűséges medált készítettél! Megértem, hogy a malachitra esett a választásod! Ezt a követ nem lehetett ott hagyni! (Saját tapasztalat is:-)

Évi írta...

Gyönyörű lett!!A malachit nekem is a kedvenc kövem,teljesen elvarázsol a finom rajzolata!A színéről már nem is beszélve!

Lakota mágia írta...

Gyönyörű ez az ásvány, és csodaszép ékszert készítettél belőle!!!
Nagyon tetszik!
:-)

Dalma-Almada írta...

Annyira nagyon-nagyon szép! Hozzád illő darab!

Zsófi írta...

Én is megnézném élőben, csodás medál lett és nem véletlenül került Hozzád!

Böbe Ikotics írta...

Csodálatos ez a kő, és Te gyönyörű keretet adtál neki!

horimarika írta...

Így még nehezebb leírni a medált, hogy élőben is láttam... csodálatos! Annyira nagyon széééép lett! Tényleg olyan, mintha mesélne valamiről... a kövek néha kiválasztanak minket, azt hiszem.

Panka gyöngye írta...

Gyönyörű látványban volt részem!Köszönöm!

Ilona írta...

Köszönöm a dicsérő szavakat, nagyon meghatottatok!