Oldalak

Nem biztos csak a kétes a szememnek S ami világos, mint a nap: titok; Hiszek a véletlennek, hirtelennek, S gyanúm az igaz körûl sompolyog;" Villon

2010. január 11., hétfő

Én ilyen vagyok


POE és HORIMARIKA választott ki, hogy írjak magamról. Köszönöm, hogy gondoltatok rám.
7 dolgot kell megosztanom, hát elkezdem, de lehet, hogy nem pont hét lesz, nem is szedem pontokba. Pécsett lakom lassan 30 éve, gyerek-és fiatal éveimet Őrszentmiklóson (ma Őrbottyán) töltöttem, ezért két otthonom van, innen is onnan haza megyek. Valószínű ez az oka, hogy nagyon szeretek utazni, mindig elvágyom valahová – ábrándos vagyok – imádom felfedezni más népek kultúráját, népművészetét, hagyományát, történelmét. Kedvencem Olaszország és az az örök város Róma, nem tudom megunni. Balaton és a tenger mellett mindig érzem jól magam, pláne mióta úszni - 8 éve - is tudok, úgy viselkedek a vízben, mint egy gyerek. Úszás után ráfekszem a vízre, teljesen ellazulok, pihenek, nagyszerű érzés ez, nem is tudom igazán szavakba önteni.
12 éve rendszeresen jógázom, évente egyszer elmegyek jóga-, léböjtkúra táborba, hát erről tudnék beszélni…
Két felnőtt gyermekem van Zsófia és Attila. Az idén lesz a 30. házassági évfordulónk. Családi házban lakunk, ahol jól megfér egymás mellett két macska és egy németjuhász.
A díjat tovább adom Babrának, Kozrinak és Rókamókának.

2 megjegyzés:

KozRi írta...

Köszönöm szépen! Igyekszem összerakni magam ;-)

POÉ írta...

Köszönöm ,hogy olvashattunk rólad !
Számomra nagyon szimpatikus dolgokat tudhattam meg !
Nem lakunk oly messze ,lehet hogy találkozunk valamelyik rendezvényen ,hisz én is szeretek utazgatni !
Gratulálok a szép munkáidhoz !
Éva